Innen to år skal det være mobildekning i Trollstigen, lover Ketil Solvik-Olsen

Ministeren tar telefonen

Trollstigen skal få mobildekning. Søndag kjørte samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen Trollstigen for første gang. Mandag gir han Statens vegvesen i oppdrag å finne løsningen for mobildekning, raskt.

MED MOBILTELEFON I TROLLSTIGEN: Skal du varsle nødetatene med mobiltelefon, finnes ikke dekning på en 11 kilometer lang strekning på Trollstigen. – Jeg lover at mobilproblemet blir løst så fort det lar seg gjøre, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen som søndag besøkte Trollstigen.  Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

I løpet av sommerhalvåret regner vegmyndighetene med at rundt 700.000 mennesker har kjørt over Trollstigen. Trollstigen er Nasjonal Turistveg, og markedsføres som ett av høydepunktene besøkende kan oppleve når de kjører rundt i Norge.