Siste døgn har politiet meldt om disse hendelsene fylket rundt:

Natt til søndag

Kl. 03.31 i Molde: Ordensforstyrrelse på privat sted i Nordbyen, der en person fikk mindre skader av knust glass. Det var to menn i begynnelsen av 20-åra som sloss. – En del ting falt ned, blant annet et askebeger. En tredje mann gikk imellom for å skille kamphanene, og fikk da mindre kuttskader, sier operasjonsleder Erik Mikalsen. Politiet oppretter sak.

Ca kl. 03: To menn i slutten av 30-åra klatret i kirketårnet i Molde domkirke.

Kl. 02.32 i Ålesund: En mann ble bortvist fra et utested etter å ha vært utagerende. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Kl. 01.29 i Molde: Patruljen tok hånd om ei berusa kvinne i slutten av tenårene i Molde sentrum. Hun ble overlatt til helsevesenet.

Kl. 01.03 i Ålesund: En mann i 20-åra ble bortvist fra sentrum etter bråk på et utested.

Kl. 01.01 i Ulsteinvik: En bil med fem personer ble stoppet etter at det var blitt skutt flere ganger med luftgevær fra bilen. Ingen ble skadd. Tre luftgevær ble beslaglagt, det samme ble førerens førerkort. De involverte blir anmeldt.

Kl. 00.20 i Kristiansund: En person ble innbrakt etter å ha tatt seg inn i en bil i berusa tilstand.

Ved midnatt og i 01-tida: Politiet fikk inn klager om høy musikk fra biler i området Gideonvegen, ved Seilet hotell. – Det er ikke uvanlig med slike klager fra hotellet og fra naboer i dette området, sier operasjonsleder Erik Mikalsen.

Lørdag kveld

Kl. 23.05 på Glomset: Ingen ble skadd i et trafikkuhell mellom bil og motorsykkel. Motorsyklisten blir imidlertid anmeldt for å ha kjørt uten førerkort.