Klart for Sekkeposedagen på lørdag

Vistdal bygdelag inviterer til den tiende Sekkeposedagen på lørdag.

10-ÅRSJUBILEUM: Anne Marie Nerland med to sekkeposer under fjorårets Sekkeposedag. Det skal bli rikelig med mulighet til å forsyne seg med sekkepose i år også. Over tusen porsjoner har de sørget for å ha til både bygdefolk og besøkende.  Foto: Ottar Rydjord

Nyheter

Det blir lovet rikelig med Vistdals nasjonalrett sekkepose. Matretten har blitt populær over hele Romsdal etter at de i over femti år har promotert middagsretten ved mange festlige anledninger i og utenfor bygda.

– Jo, vi fikk god avsetning tidligere år, og nå er den ferdig laget til servering til lørdagens markedsdag i Vistdal. Da åpner vi ved 13-tida i teltet der det er servering, sier Karianne Brude Lange i bygdelaget i Visdal som står som arrangør.

– Hva er programmet i årets Sekkeposedag?

– En rekke utstillere og lag presenterer seg på dagtid. Om kvelden er det svingom, så her blir det liv fra tidlig på dag til langt på natt. Da er det Frank og Tolle som sørger for dansetakta, forteller Karianne Brude Lange.

Sekkepose til festmat har blitt en tradisjon over femti år i Vistdal, men de ti siste årene har de latt det bli en sommerlig tradisjon sammen med en markedsdag i sentrum vis a vis Coop-butikken i bygda.

– Dere håper på godt vær?

– Ja, det lover bra så langt. Samme hvor mange som ønsker seg regn, er værprognosene gode. Det kan ikke bli bedre, sier en optimistisk Brude Lange.