Innlagt på sjukehus - på bedringens veg

Nesbø: - Det går fint når jeg ligger helt stille

Ble innlagt på sjukehus for en uke siden. Nå melder plateselskapet at han er på bedringens veg.

BLE AKUTT SJUK: Jo Nesbø ble innlagt på sjukehus i forrige uke. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.  Foto: Mariam Butt / NTB scanpix

Nyheter

– Pilene peker oppover, så vi regner med normal aktivitet fra neste uke, sier Petter Singsaas i Vitamin (plateselskapet til Di derre) til VG Nett.

Det er uvisst hvorfor Nesbø ble akutt sjuk og måtte legges inn på sjukehus. Dagbladet skrev torsdag at det var på grunn av en kraftig infeksjon, men har senere fjernet påstanden fra sin artikkel. VG skriver lørdag at det ikke skal dreie seg om alvorlig sjukdom, men hverken Nesbø eller apparatet rundt ønsker å si hva som førte til sjukehusinnleggelsen.

Jo Nesbø akutt sjuk – avlyser konsert

Jo Nesbø innlagt på sjukehus.


Di derre har avlyst to konserter som følge av vokalistens akutte sjukdom, i Drøbak og i Skien. I tillegg slapp Di derre nettopp sitt nye album «Høyenhall», og Nesbø måtte avlyse en rekke intervjuer i den forbindelse ifølge VG. I en SMS til avisen skriver Nesbø:

– Hvordan det går? Vel, det er jo ekstremt dårlig timing siden Di Derre skulle ha to konserter i helgen og starter promo av ny plate i dag. Så som svar får jeg vel gjøre min del av jobben med å sitere fra «Det går fint»-singelen vår: Det går fint når jeg ligger helt stille.

ANMELDELSE:

Han derre historiefortelleren

Noen, eller riktigere svært få, har evnen til å skape og fortelle historier som fanger deg og som gjør at de tar bolig i deg. Jo Nesbø er så avgjort en av dem - uansett format. Nå gjør han det med Di Derre igjen - for første gang på 20 år.