Politiet tok fredag kveld turen til Bud, hvor det var ventet stor ansamling av folk. Mens politiet var på veg utover med en patrulje kom det melding om en krangel. Det skal ha vært rundt midnatt, men problemene hadde løst seg, og ingen var meldt skadet.

Et par timer senere, når klokka nærmet seg 2, oppsto en ny krangel i Bud.

– Det var en tildragelse, hvor flere kranglet. Det var en ganske uoversiktlig situasjon. En mann blødde fra ansiktet, og ble sjekke av ambulansepersonell på stedet, men han var ikke alvorlig skadet, forteller operasjonsleder Borge Amdam i politiet.

– Han som blødde var i slutten av tenåra, og moren kom og tok hånd om sønnen. Det var vanskelig for patruljen å få en god forklaring fra noen på hendelsesforløpet, og politiet avventer nå en eventuell anmeldelse fra partene, sier Amdam.

Nesten samtidig med kranglinga ble en mann tatt for å drikke på offentlig sted. Mannen var i 20-åra, og blir anmeldt for forholdet.

Innbrudd

Samtidig som det skjedde forskjellig i Bud, fikk politiet også melding om innbrudd i to personbiler på en campingplass i Eikesdal.

– Klokka halv ett ble det meldt inn. Det skal ha vært observert noen som løp fra stedet, men det er foreløpig uklart om noe er stjålet fra bilene, sier Amdam.

Molde sentrum

I Molde sentrum kom en politipatrulje over en kvinne i 20-åra som var overstadig beruset. De traff henne klokka halv tre på natta.

– Vi fikk tak i kvinnas mor, som kunne takle situasjonen på en bedre måte enn et opphold i arresten, sier Amdam.

Det siste som er rapportert i nattas politilogg er avskilting av en personbil i Molde klokka 03:30. En bil som ikke var EU-godkjent, ble fratatt skiltene.