Mer ferjetrøbbel mellom Molde og Vestnes

Men B-ruta er tilbake fra 12.45.

Ferja Moldefjord fikk tekniske problemer torsdag. Fredag er det Fannefjord som måtte ut av sambandet.   Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

Fredag formiddag ble B-ruta på sambandet mellom Molde og Vestnes innsilt. Årsaken var tette toalett ombord på ferja Fannefjord. Fjord1 melder imidlertid at det blir normal drift på B-ruta fra klokken 12.45. D-ruta er fortsatt innstilt på grunn av tekniske problem.

D-ruta Molde-Vestnes innstilt inntilt videre

Tekniske problem er årsaka.


- Vi jobber så hardt vi kan for å løse problemet med Fannefjord-ferja. Vi håper det løser seg raskt. Så får vi komme tilbake til eventuelle tiltak senere. Vi er nødt til å ha fungerende toalett ombord for å gå ruta, sa operativ leder på sambandene i Romsdal, Torbjørn Vik, i Fjord1 til Rbnett like etter at problemet med Fannefjord-ferja oppstod.

- Nå må vi få gått gjennom linjene på Fannefjord-ferja og se hva som gjør at det er tett. Vi må se om det er kommet ned noe som ikke skal være der, for å si det sånn.

I 15-tida torsdag ble C-ruta mellom Molde og Vestnes innstilt på grunn av tekniske problem. Ferja Moldefjord fikk problemer med thruster og manglet nødvendig framdrift for å få lagt til kai i Vestnes. C-ruta går som nomralt fredag, men D-ruta er innstilt istedenfor.

Ferjekaos etter thrustersvikt

Tekniske problem på C-ferja mellom Molde og Vestnes har ført til kø og kaos.