To berusa supportere tatt med fra stadion av politiet

Oppførte seg truende på kamp onsdag.
Nyheter

I pausa i fotballkampen mellom Molde og Strømsgodset, meldte politiet i Møre og Romsdal at en mann ble tatt med fra Aker Stadion og satt i arresten.

Mannen i 20-åra oppførte seg truende og nektet å etterkomme pålegg fra politiet på stedet. Han blir derfor anmeldt. Mannen var ikke hjemmehørende i Romsdal, og får ikke være med flyet sitt sørover senere onsdag kveld.

Mot slutten av kampen ble en annen beruset supporter tatt med fra stadion til politistasjonen. Mens kampen pågikk var mannen i 20-åra truende mot en vakt.

– Mannen ble tatt med til stasjonen, hvor det ble tatt en prat med vedkommende. Han får en muntlig irettesettelse, og får være med flyet han skulle ta sørover senere onsdag kveld, forteller operasjonsleder hos politiet.