Her er kaia som fører til at Mordalsvågen ferjekai stenger

23. mai må alle som skal ta ferja fra Mordalsvågen kjøre til Hollingsholmen,

  Foto: STATENS VEGVESEN

  Foto: STATENS VEGVESEN

Nyheter

Statens vegvesen fortsetter utbedringen av Mordalsvågen ferjekai. Nå er det tilleggskaia som skal forlenges. En 25. meter kang prefabrikkert modul skal monteres i forlengelsen av den eksisterende kaia. Arbeidet kan ikke gjøres mens ferjekaia er i bruk.

23.mai vil ferja gå fra Solholmen til Hollingsholmen mens Mordalsvågen ferjekai er stengt.

Forlengelsen av ferjekaia er produsert hos Nordvest stål på Grønneset på Skåla og skal transporteres på lekter ut fjorden til Mordalsvågen. Den står lagret i fabrikkhallen der nå. Den skal monteres med rundt 100 bolter som skal passe både sidelengs, i lengderetningen og mot pillarer på bunne med milimeterpresisjon. Det er mye lokal kompetanse involvert i arbeidet, skriver Statens vegvesen i ei pressemelding.