Motorsykkel og bil kolliderte i Granlia

Nødetatene er på stedet.

En motorsykkel og en bil kolliderte i Granlia tirsdag ettermiddag.   Foto: Per Tormod Nilsen

Nyheter

Politiet meldte tirsdag ettermiddag, rett før klokka 15, at nødetatene rykket ut til en ulykke ved Romsdal videregående skole. En lett motorsykkel og en bil hadde kollidert på Granlia-vegen. Trolig skal motosykkelen ha kjørt inn i bilen bakfra.

Føreren av motorsykkelen klaget på smerter etter sammenstøtet, men skal være bevisst og oppegående, meldte politiet. Han ble fraktet til traumemottaket på sjukehuset i Molde. Politiet har ikke sagt noe om alder eller kjønn på føreren av motorsykkelen.

Det er usikkert hvor mange som satt i bilen under sammenstøtet, men det skal ikke være meldt om personskade på andre enn føreren av motorsykkelen.

Motorsykkelen og bilen skal ha blitt påført mindre materielle skader.