På Fv663 ved Myrbostad nær Elnesvågen i Fræna kjørte en bil utfor vegen rett før halv åtte søndag kveld.

– Vi fikk inn melding kl 19.22 om at en bil hadde kjørt i grøfta ved Myrbostad. I meldinga fikk vi også informasjon om en person som lå ved siden av, tilsynelatende kastet ut av bilen, sier operasjonsleder John Bratland til Rbnett søndag kveld.

Flydd til St. Olavs

Det skal bare ha vært en person i bilen, og nødetatene rykket raskt ut til stedet. Person ble kjørt til sjukehuset i Molde med ambulanse, før han senere ble flydd til St. Olavs Hospital.

– Han er nå hentet med helikopter. Det kan være alvorlige skader, men omfanget er foreløpig uklart for oss, sier operasjonsleder Bratland.

Helse Møre og Romsdal meldte søndag kveld at mannen i 20-åra var alvorlig skadd, og at status var uavklart.

Etterforskes

– Vi har nå krimteknisk personell på plass, samt trafikkulykkesgruppa til statens vegvesen. Vegen vil bli stengt med omkjøring inntill de krimtekniske undersøkelsene er ferdige, opplyste Bratland søndag kveld.

Han ville ikke si noe om årsaken til ulykka, men opplyste at politiet ikke har mistanke om ruspåvirkning.

– Vi har ikke hele bildet over situasjonen enda, derfor vil jeg ikke si noe om hendelsesforløpet. Vi gjør etterforskningen nå, og en del personer skal avhøres før vi kan slå fast nøyaktig hva som har skjedd, sier operasjonsleder Bratland i politiet.

Vegen ble stengt på grunn av situasjonen, med omkjøring via Pilestredet og Varholvegen.

Politiet dirigerte ved omkjøringa forbi ulykkesstedet. Foto: Agnar Harnes