Bilfører døde i Rauma

– Fikk et illebefinnende og døde, sier politiet.

Bilen kjørte utfor ved Stranden mellom Mittet og Vistdal, helt på grensa mellom Rauma og Nesset.  Foto: Ottar Rydjord

Nyheter

Nødetatene rykket i 18.30-tida torsdag kveld ut til Stranden på grensa mellom Rauma og Nesset der en bilfører hadde kjørt i grøfta på riksveg 660. Naboer som sprang til skal ha forsøkt gjenoppliving, og et redningshelikopter ble også tilkalt. Mannen ble fløyet til sjukehuset i Molde, men livet sto ikke til å redde.

Politiet sier de regner hendelsen som et naturlig dødsfall og ikke en trafikkulykke.

– Alt tyder på at vedkommende har fått et illebefinnende og kjørt i grøfta som følge av dette. Flere opplysninger har vi ikke foreløpig, sier operasjonsleder Kenneth Sætre til Rbnett seint torsdag kveld.