Hvem forlot sine 1000-lapper i minibanken på Roseby?

Politiet oppfordrer kvinne på Roseby til å melde seg.

Det var i minibanken på Rosebyat en kunde fant noen tusenlapper fra en foregående kunde.   Foto: Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Nyheter

Kl. 13.24 lørdag forsøkte en kvinne å ta ut noen tusen kroner i en minibank ved Roseby. Det lyktes hun ikke med. Pengene ble av en eller annen grunn liggende igjen inne i minibanken, og kvinnen forlot stedet uten få med seg pengene, opplyser politiet.

Like etterpå kom en mann i 20-åra og skulle ta ut penger fra den samme minibanken. Det fikk han ikke helt til, før han tok ut sedlene som kvinnen før ham hadde latt ligge igjen.

– Han ble stående med både pengene og kvitteringen fra kvinnen som hadde vært før ham, forteller operasjonsleder Arild Reite.

– Dette var en ærlig sjel, så han ringte politiet, og vi kom dit med en patrulje. Mannen hadde sett kvinnen forlate stedet, men da han hadde funnet ut av situasjonen, var hun borte.

Etterlyser kvinnen

Politiet ønsker nå at kvinnen skal melde seg, så de får gitt henne pengene hennes.

– Hun har vel kanskje fått en feilmelding og trodd at pengene ikke kom. Det er jo mulig hun har varslet banken, men vi sitter altså med pengene og kvitteringen hennes. De er på Molde politistasjon, sier Reite.

Politiet har signalement på kvinnen, og via kvitteringen også kontonummeret pengene ble tatt ut fra.

De ønsker likevel ikke å gå ut med signalement eller nøyaktig beløp, for å unngå at feil folk melder seg.