I strupen på Solskjær etter rykter om Stokke-overgang: - Kan like gjerne flytte til Molde

Forfatter Aage G. Sivertsen sparer ikke på kruttet i et leserinnlegg rettet mot Ole Gunnar Solskjær.

Forfatter Aage G. Sivertsen retter hard skyts mot MFK-manager Ole Gunnar Solskjær etter at Tidens Krav meldte at KBK-spiss Benjamin Stokke skal være nær en overgang. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.  Foto: Bjørn Brunvoll

Forfatter Aage Sivertsen. Bildet er tatt i 2014.  Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Nyheter

Overgangsryktet om at KBK-spiss Benjamin Stokke skal være nær en overgang til MFK, faller ikke i god jord hos alle. I et innlegg med tittel «Fingran av fatet, Solskjær!» får MFK-manager Ole Gunnar Solskjær skarp kritikk av forfatter Aage G. Sivertsen. Innlegget er publisert på Nettavisens bloggtjeneste og som et leserinnlegg på KSU.no.

- Hersjet med Kristiansunderne i årevis

«Hvis du denne gangen, noen uker før seriestart, henter spillere fra KBK, vil det aldri bli tilgitt. Vi har kunnet leve med at du trener Molde, men hvis du må hente spillere fra Kristiansund vil det renne over for byen du kommer fra», skriver Sivertsen blant annet. Du kan lese hele innlegget på KSU.no.

«Romsdalingene er kjent for å ha kavet til seg statlige arbeidsplasser og det har vært fremfor alt vært urent spill i plassering av det nye fellessykehuset som også havnet i Molde. Nordmøringene har lidd de siste årene og de har hele tiden lagt skylden på Moldenserne.»

«De trenger ikke hente ham fra KBK. Det er rett og slett et spark under beltestedet. Moldebyen har hersjet med Kristiansunderne i årevis. Hvis de nå også kødder med KBK, er punktum satt. Da kan Solskjær like gjerne flytte til Molde.»

- Veldig sans for Solskjær

Overfor Rbnett utdyper Sivertsen:

- Nå kan jeg begynne med å si at jeg har veldig sans for Solskjær, og at jeg er en av få i Kristiansund som holder med Molde. Når Solskjær gikk til Manchester United ble jeg supporter med en gang. Det er mitt utgangspunkt. Jeg liker Solskjær og synes han fremstår som en veldig flott person, sier Sivertsen til Rbnett.

- En slik artikkel må være kort og konsis. Det er ikke tvil om at samarbeidet med MFK er svært nyttig for KBK, og at laget neppe hadde vært i eliteserien uten. Historisk har Molde dratt god nytte av talentutviklingen i Kristiansund, mens i nyere tid har det nok vært omvendt.

- Men så er det nå en gang slik at jeg mener at KBKs startellever per i dag er like god som MFKs. Og at det ikke er umulig for Kristiansund å kjempe om en fjerdeplass i kommende sesong. Selger KBK sine beste spillere er ikke det mulig. Jeg prøver å påvirke KBK slik at de ikke selger, og få MFK til å tenke seg om før de henter KBKs beste spiller.

Sivertsen legger til:

– Tenk tanken om Daniel Berg Hestad hadde vært trener for KBK og han hadde kjøpt Sigurdarson til KBK tre uker før seriestart. Da ville Røkke kjøpt opp KBK og lagt ned klubben

Slettet kommentarer

Om en skal tolke det ut i fra reaksjonene i kommentarfeltet får ikke Sivertsen mye støtte i sin mening. «Denne artikkelen skulle vært slettet. Tragisk at noen kan skrive slikt tøv», skriver en leser. En annen skriver: «Mest latterlige jeg har lest på lang tid.» Kommentarene har siden blitt slettet fra KSU.no.

- Begynte å lese, men stoppet fort. Er slike patrioter som Sivertsen som kan for at regionen aldri klarer å samarbeide om noe. Ole Gunnar har en større rolle enn folk aner med prosessen med at KBK har etablert seg i eliteserien. KBK tjener på et samarbeid med Molde. Det er mere enn 90 minutter rundt en fotballkamp, skriver en leser.