Mann døde i motorsykkelulykke i Fræna

En mannlig motorsykkelfører omkom mandag i ei trafikkulykke på fylkesveg 663, nær Langvatnet i Fræna.

HER SKJEDDE ULYKKA: Mannen ble bekreftet omkommet på stedet. 

VEGEN STENGT: Fylkesveg 663 mellom Elnesvågen og Farstad er nå stengt på grunn av ulykka.  Foto: Oddbjørn Harnes

Nyheter

Politiet opplyser mandag kveld at den omkomne mc-føreren er en mann i 40 -åra. Han er fra nærområdet.

Operasjonsleder i Ålesund opplyser mandag ettermiddag til Rbnett at mannens identitet nå er kjent for politiet, og at politiet arbeider med å varsle pårørende.

- Politiet er fremdeles på ulykkesstedet og gjør undersøkelser. Ulykkesgruppa fra Statens vegvesen er også på stedet, opplyste Arild Reite ved politiets operasjonssentral i Ålesund til RBnett klokka 17.20.

Like før kl 19 opplyser politiet i Møre og Romsdal at undersøkelsene på stedet der ulykka skjedde er avsluttet, og at vegem er åpnet for trafikk igjen.Fører av MC ble bekreftet omkommet av lege på stedet.

Politiets operasjonsleder, Tove Anita Asp, opplyste etter ulykka til Romsdals Budstikke at det ikke var andre kjøretøy involvert i ulykka.

Mannen mottok helsehjelp på stedet. Kort tid etter erklærte en lege at mannens liv ikke sto til å redde.

Mannen skal ha kjørt i retning mot Farstad da ulykka skjedde.

Vegen stengt

Vegtrafikksentralen melder at vegen er stengt på grunn av ulykka.Politiet meldte tidligere mandag at de fikk beskjed om ulykka klokka 13.42.Operasjonsleder i Ålesund opplyste til Rbnett klokka 13.50 at de ikke hadde kommet fram og at de dermed ikke kunne si noe om hva som hadde skjedd. Politiet hadde fått beskjed om ulykka fra en forbipasserende.