Evy Marie fikk hederspris i JCI

JCI Moldes delegasjon (fra venstre): Oskar Palmiro Vangen, Nina Lis Engberg, Odd Inge Ekroll (president), Iver Brevik jr., Evy Marie Tofte, Torgeir Riksfjord og Anita Zizzari.  Foto: Anders Schau

Nyheter

Evy Marie Tofte fra Molde har i mange år vært svært engasjert i arbeidet til Junior Chamber International (JCI). Både som president i lokallaget og styremedlem i JCI Norway. Hun har arrangert innflytterdag og nasjonalkongress flere ganger.

Tok ansvar

I helga var hun programansvarlig da JCI Norway og lokallagene rundt om i landet arrangerte nasjonalkongress i Oslo. Tofte ble under kongressen utnevnt til senator i JCI.

– Prosjektgruppa ble mindre enn forventet, og arbeidet ble utfordrende. Evy Marie tok mye ansvar og kjempet prosjektet trygt i havn til en suksess, det gjorde det ekstra spesielt at hun fikk utmerkelsen nå i helga, sier Iver Brevik jr. i JCI Molde.

Overveldende

Som senator i JCI er Tofte nå blitt livsvarig æresmedlem i foreningen, og går i fotsporene til sin far Hermann Tofte, som fikk sitt senatorskap i foreningen etter å ha vært svært aktiv på 70- og 80-tallet.

– Dette var overveldende og rørende, sa Evy Marie Tofte rett etter utnevnelsen.

Tofte har vært medlem i foreningen siden 2005, men også før den tid vokste hun opp med å reise med sin far på arrangementer i regi av JCI.