Solskjær: – Jeg scoret det avgjørende målet i en Champions League-finale. Likevel hadde jeg dårlig sjøltillit

For Ole Gunnar Solskjær har det å føre treningsdagbok vært viktig i karriera. Det er det fremdeles, i jobben som manager.

Egne erfaringer Ole Gunnar Solskjær bruker sine egne erfaringer for å hjelpe spillerne. Her sitter han med en av de mange treningsdagbøkene fra tida i Manchester United.  Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

– Publikum hadde forventninger om gull etter gull. Presset ble høgere. Det var ikke alle som taklet det. En dag kan du føle deg fullstendig mislykket. Neste dag føler du deg fullkommen. Det er en prestasjonskultur, og det konkurranse om å få jobben. Spiller du dårlig, blir du satt på benken, og det er noen andre som får sjansen. Det er klart at man føler press for å prestere. Det står bestandig noen bak deg, klar til å overta. Men det er bare fotball. Det finnes viktigere ting i livet. Det må vi huske. Det er ikke verdens undergang om man ikke lykkes. Det går bra, forteller Daniel Berg Hestad om presset og forventningene man opplever som fotballspiller.