Høyre desidert størst i Molde: - Fantastisk

Frp øker mest i Molde.

Høyre på valgvaken sin i Molde.   Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

Ifølge resultatet så langt i kveld blir Høyre som ventet den store vinneren i Molde kommune. Partiet ligger har så langt litt i underkant av dobbelt så mange stemmer som Fremskrittspartiet på andreplass.

- Fantastisk, jublet leder Frank Gerald Lien i Molde Høyre da NRK s’s valgdagsmåling lyste over storskjermen på Høyres valgvake på Glass.

- Dette er godt over det vi håpet på. Men vi har hatt god tro. Vi har hatt en god stemning gjennom hele valgkampen selv om meningsmålingene har variert noe. Og vi har mobilisert veldig kraftig de siste dagene. Vi har blant annet banket på 2000 dører i Moldergionen. Dette er en belønning for innsatsen, sier Lien.

Sammenliknet med valget i 2013 er det SV som viser størst vekst. Partiet har klokken 21.26 1,7 prosent økning i Molde sammenliknet med valget i 2014. Venstre går mest tilbake, med 3.0 prosent nedgang. Arbeiderpartiet har 2,7 nedgang foreløpig. Frp øker med 1,6 prosent.