Eide-gutt deltar i The Voice

Skal i ilden neste fredag.

The Voice-deltaker Egil Sverre Langnes fra Eide.   Foto: Robert Dreier Holand/TV 2

Årets mentorer Martin Danielle (f.v.), Lene Marlin, Morten Harket og Yosef Wolde-Mariam.  Foto: TV2

Nyheter

Premieren på The Voice – Norges beste stemme er rett rundt hjørnet. Mandag 21. august sendes første program på TV 2. Hele denne uken sendes det fem programmer, fra mandag til og med fredag klokken 20.00. I ukene etter blir det program hver onsdag og fredag frem til 13. oktober når live-sendingene starter.

I løpet av de fem første programmene skal blant annet en Eide-gutt ut i ilden.

– Jeg meldte meg på The Voice fordi jeg ville gi meg selv en liten utfordring. Jeg har alltid hatt lyst til å være med, men har ikke turt, da jeg blir veldig nervøs før jeg går på en scene, sier Egil Sverre Langnes til Rbnett, som synger fredag.

Tre sangfugler fra Ålesund blir også å se på TV-skjermen. Silje Kristin Titlestad på onsdag, og Kaja Rode og Elise Nærø på fredag.

Mentorene i årets sesong er Morten Harket, Lene Marlin, Yosef Wolde-Mariam og Martin Danielle.