MFK arrangerer årets største «Fanzone» på Rådhusplassen

Underholdning og leker for Molde-supportere i alle aldre.
Nyheter

Skyene ligger tunge over Molde og Rådhusplassen lørdag formiddag. Men likevel farges byen blå av Molde-supportere som har valgt å tilbringe dagen og timene før kamp i sentrum. Midt på Rådhusplassen er det satt opp et stort telt, en ballbinge, bod med supportereffekter. Tradisjon tro flyttes MFKs «Fanzone» fra området mellom fjordstuene og stadion til Rådhusplassen før oppgjøret mot Rosenborg.

Yr spår at været skal bedre seg utover dagen, og markedskonsulent i MFK, Hans Christian Lange, er ikke i tvil om at mange vil ta turen innom Rådhusplassen i løpet av dagen.

 – Det var grått i fjor også, men da hadde vi en jevn tilstrømming av folk gjennom hele dagen. Vi holder på fra 12 til 16.30, så det blir nok full trøkk og god stemning utover dagen, sier han. Lange forteller at også Rosenborg-supportere tar turen innom. – Glade og hyggelige trøndere kommer innom for å se og prate fotball, sier han.

Det er ikke så altfor mange på området da Rbnett spaserer forbi, men Tornekrattet er på plass med supporterskjef og sanghefter.

– Vi håper så mange som mulig blir med oss å synge på stadion i dag. Derfor deler vi ut hefter til dem som er litt usikker på tekstene. Vi håper alle blir med å lage liv i dag,  sier Vebjørn Hjelmseth.