Tatt for villmannskjøring for andre gang

Denne gang kjørte mannen i 50-åra scooter.
 
Nyheter

Fredag ettermiddag rykket politiet fra Molde og Kristiansund ut til Bruhagen på Averøy, etter meldinger om villmannskjøring. Politiet har pågrepet en mann i 50-åra og brakt ham til politistasjonen i Kristiansund. Det er kun litt over ei uke siden mannen ble pågrepet for villmannskjøring som endte i kollisjon med bobil på Altanterhavsvegen. Etter en lengre flukt fra politiet. 


– Kunne gått mye verre

Flukt fra politiet endte med kollisjon på Atlanterhavsvegen.


Fredag skal mannen ha råkjørt med en scooter på Bruhagen. Mannen har ikke gyldig førerkort, og scooteren var uregistrert.

– Han skal ha hatt veldig stort fart, og drevet hensynsløs kjøring gjennom blant annet  å kaste seg ut i veibanen foran andre bilister. Vitner beskriver kjøringen som voldsom, sier operasjonsleder ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt, Torry Åkenes. Mannen er hjemmehørende i Averøy kommune.