Nå meldes det om finvær på 17. mai!

Men det blir regn dagen før og dagen etter.

Heldige med været Meteorologene tror befolkningen i romsdalsregionen slipper å bruke regnklær og paraply på 17. mai. De melder nå regn 16. og 18. mai, men solskinn på selve nasjonaldagen – som her i 2014.  Foto: Erik Birkeland

Forventer sol Både på yr.no og storm.no varsles det nå om sol og finvær i Molde og omegn på nasjonaldagen.  Foto: Skjermdump fra storm.no

Nyheter

Meteorologene tror romsdalsregionen får finvær på nasjonaldagen i år. Dette på tross av tidligere varsel om gråvær og fare for regn.

Solskinn

Nå viser både yr.no og storm.no at det blir solskinn og oppholdsvær her lokalt på 17. mai. Men dagen før og dagen etter blir det regn.

– Det er en front som passerer dere tirsdag 16. mai. Det blir byger og sørvestlig vindretning natt til 17. mai. Da kan det bli stiv kuling på kysten, minkende til liten kuling på morgenen 17. mai. På ettermiddagen blir det skiftende bris, forteller Haldis Berge, vakthavende ved Værvarslinga på Vestlandet, til Rbnett.

Flott vær i Romsdal fram til 17. mai

Men så... Sjekk det første varselet for nasjonaldagen i Romsdal


Fuktig natt

– Vi forventer enkelte byger natt til 17., men de gir seg på morgenen og formiddagen, så på ettermiddagen ser det ut til at dere får ganske fint vær. Det er i hvert fall prognosene nå i dag, sier hun.

Temperaturene vil ligge mellom ti og 15 grader gjennom 17. mai, alt etter når det er på dagen og hvor du befinner deg i romsdalsregionen.

Slik er det på Hustadvika akkurat nå

Se direkte web-video her.