Ser du denne RBK-blemmen?

Gledet seg sånn til europaturneen at de ikke klarte vente.
Nyheter

RBK gledet seg stort til å spille i Europaleague og skulle bare vinne kampen hjemme på Lerkendal torsdag kveld. Annonser med det glade budskap om at E-cupdraktene var ankommet var allerede bestilt til side 7 i fredagens Adresseavisen. I gullskrift.

I lokalene til RBK-shop på i stadionbygget stod kassene med e-cup-effekter klare for salg for laget som skulle forsøke å kopiere Moldes eventyrlige Europaleague-innsats fra i fjor-

Nedturen

Nå må de eksklusive E-cupdraktene enten sendes til destruksjon eller selges på billigsalg. For da Austria Wien vant 2-1 for andre gang i kvalifiseringsreturen var europaeventyret slutt for RBK for denne gang.

Trøsten får være at det sannsynligvis kan bestilles noen kasser ,ed skjerf med teksten "Seriemester 2016" til Lerkendal allerede nå. De kassene trenger de neppe å kaste uåpnet.

Fransk smell

PS: RBK er ikke den eneste som går på en sier-på-forskudd-smell denne sommeren. Frankrike hadde dekorert en buss med EM-vinner-tekst foran finalekampen mot Portugal. Men den bussen fikk de ingen store glede av...