Hovedredningssentralen fikk klokken ti på halv sju fredag kveld melding om ulykka hvor en mann hadde falt på sjøen utenfor Fiksdal/ Tomrefjorden.

- Vi fikk melding om at en båt sto i fjøresteinene med motoren i gang. En mann hadde gått over bord. Han er nå hentet opp av sjøen og flydd til Trondheim med luftambulanse, opplyser redningsleder Cecilie Øversveen ved Hovedredningssentralen i Sør-Norge til Rbnett.

Mannen ble hentet opp av vannet omtrent 20 minutter etter at HRS mottok meldingen, og ble flydd direkte til St. Olavs Hospital i Trondheim. Møre og Romsdal politidistrikt opplyser til Rbnett mannen fikk førstehjelp på stedet før han ble fraktet til sjukehus med luftambulansen. Mannens tilstand er foreløpig ukjent.

Politiet, luftambulansen, en ambulansebåt, redningsskøyta Mærsk, dykkere fra brannvesenet og et Sea King-helikopter fra Florø deltok i redningsaksjonen. I tillegg skal flere fartøy i området ha deltatt etter at det sendt ut et mayday på Florø Radio.

1900: Mann i sjøen ved Fiksdal/Tomrefjorden. Nødetater, luftambulanse og RS MÆRSK på stedet. Mannen er tatt opp og vil bli flydd til sykehus