Fox-reporter skryter hemningsløst av Møre og Romsdal

Forklarer de amerikanske seerne hva en fjord er for noe.

Skryter voldsomt Fra toppen av Scandic Seilet filmer den kjente Fox-reporteren naturen rundt seg. Mobilkameraet har hun brukt svært aktivt i perioden hun har vært i Molde og på turistattraksjonene i fylket.  Foto: Skjermdump fra Julie Changs Facebook-video

Må forklare Chang forklarer også de amerikanske seerne hva en fjord er for noe. – Det er saltvann fra havet som kutter seg inn i landet. Det virker som en innsjø, men det er sjø, sier Chang i videoen fra Scandic Seilet.  Foto: Skjermdump fra Julie Changs Facebook-video

Nyheter

Julie Chang i Fox-kanalen KTTV i Los Angeles har vært i Molde på familiebesøk. Det har resultert i en rekke videosnutter med en himmelfallen Chang som skryter hemningsløst av naturen her.

På Sky Bar

Hun benyttet nemlig Molde-besøket til å oppleve Trollveggen, Geiranger, Atlanterhavsvegen og andre kjente turistattraksjoner. Hun svarer på opplevelsene med en voldsom Norges-reklame, både på tv-kanalen hun jobber for og gjennom sosiale medier.

En av videosnuttene er fra Sky Bar øverst i Scandic Seilet, som hun beskriver som «The most beautiful spot on earth for a drink» (Det vakreste stedet på jord for en drink). Herfra filmer hun hurtigruta som går forbi, fjellene – og fjorden, som hun også forsøker å forklare sine seere hva er for noe.

– Det er saltvann fra havet som kutter seg inn i landet. Det virker som en innsjø, men det er sjø, sier Chang i videoen fra Scandic Seilet.

Svigermor fra Molde

I flere av videoene forteller hun også om hvor lyst det er på denne tiden av året. Selv om det er seint på kveld, er det som klokka er åtte, sier hun, og melder at det bare er mørkt én time i døgnet nå på sommeren.

Hun filmer også mye fra hagen til familien på Bjørset, og viser fram et typisk vestlandsk kakebord i forbindelse med feiringen av hennes svigermors 70-årsdag. Også kakebordet imponerer den amerikanske reporteren.

Verdifull reklame

Vel hjemme i Los Angeles har hun presentert nye videoer på Fox-kanalen hun jobber for. Her er hun ankerkvinne både på nyhetssendingene om morgenen og i underholdningsavdelingen på dagtid.

En rekke av følgerne hennes på Facebook takker henne for alle videoene og skriver at også de har lyst å besøke Molde og Møre og Romsdal etter å ha sett det hun har publisert.

Julie Changs Facebook-profil finner du her. Mange av videoene hun har publisert fra Molde har på få dager hatt flere titalls tusen visninger.