Gullklokke til nesten halve arbeidsstokken

Det er ikke ofte at sjefen kan dele ut gullklokke til halvparten av de ansatte. Men fredag kveld skjedde det – i hvert fall nesten.

Ble hedret Nesten halvparten av de ansette i Nordvest Nett fikk gullklokke denne helga. Bak fra venstre: Jarle Liabø, Mariann Christoffersen, Jan Arvid Tunold, Åge Haram, Leif Inge Ellingseter, Geir Ramstad og Leif Johann Wenaas. Framme fra venstre: Arve Myskja, Jonny Magerøy, Torfinn Skogvoll, Geir Hjelle, Oddvin Fiksdal og Helge Liabø. Heilt fremst; administrerende direktør Stein Bergheim. Per Gunnar Bårdsnes var ikke til stede da bildet ble tatt.  Foto: Odd Kristian Dahle / Nordvest Nett

Trives Driftskoordinator Torfinn Skogvoll trekker fram varierte arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø som viktige faktorer for at han har vært i selskapet i 40 år.  Foto: Odd Kristian Dahle / Nordvest Nett

Nyheter

Da fikk nemlig 14 av 35 ansatte i Nordvest Nett klokke for lang og tro tjeneste under en intern samling på Ørskogfjellet.

Nordvest Nett har ansvaret for strømnettet i Vestnes, Ørskog, Haram, Skodje og Stordal, og er eid av Ørskog Energi og Vestnes Energi.

Mange år til sammen

Fem av de ansatte som ble hedret har jobbet i selskapet i 40 år. Resten har vært ansatt i mellom 30 og 40 år. Samtlige fikk gullklokke og blomster som en takk for innsatsen så langt.

– Det er selvsagt spesielt å dele ut gullklokke til så mange på en gang, men grunnen til at det er litt sprik i ansiennitet er at vi for halvannet år siden slo sammen to selskap. I de to selskapene var det forskjellig praksis. Nå har vi fått samkjørt dette, sier administrerende direktør i Nordvest Nett, Stein Bergheim, i ei pressemelding.

– God arbeidsplass

Torfinn Skogvoll (61) er en av dem som har jobbet i selskapet i 40 år. Som driftskoordinator har han ansvaret for 26 montører som til enhver tid er ute på oppdrag. For han er godt miljø og variasjon i arbeidet viktige faktorer.

– Som regel vet jeg ikke hva dagen bringer når jeg kommer på jobb. Det er stor variasjon i arbeidsoppgavene og hyggelige folk. Det er nok hovedgrunnene til at jeg trives så godt, og aldri har vurdert å skifte jobb, sier han.