Dette er den nye "Hytteruten"

Harrymøblene ble kastet ut. Inn kom hyttemøbler og ny design. Hva synes du om den nye Hurtigruten? Se bildene.
Nyheter

Kommunikasjonsdirktør Anne Marit Bjørnflaten og de tyske hurtigrutegjestene Lill og Ivar fra München har tatt plass i det ene hjørnet av nye Hurtigruteskipet "MS Kong Harald". Bjørnflaten er på visningsferd med 330 gjester om bord. Tirsdag kveld anløp skipet Molde havn.

Mye omtale

- Vi har fått veldig mye oppmerksomhet etter ombyggingen. "MS Kong Harald" er ferdig fra verftet, men det gjenstår ennå noen småting som ikke er ferdig. Om en uke kommer "MS Polarlys" som nummer to av i alt fire skip fra ombygging. I tillegg skal ekspedisjonsskipet "MS Spitsbergen" bygges om.

- De fire skipene som går i regulær rutetrafikk blir ganske like innvendig. Det er noen forskjeller på bilder og utsmykning, men folk vil kjenne igjen  hovedlinjene, sier Bjørnflaten.

Utskjelt og utsolgt

Hurtigruten har fått voldsom medfart i sin egen venneforening på facebook etter at nye "MS Kong Harald" kom fra verftet. De fleste har vært sterkt kritisk.

- Omtalen har gjort at vi har hatt et enormt stort besøk av gjester som vil inn og se, sier Anne Marit Bjørnflaten.

- Vi får tåle at folk har ulike meninger, men jeg får si som diretøren for Hurtigruten: Vi skal ikke være et museum, men et moderne skip.