Den unike boligen i Vestnes fikk mye oppmerksomhet da den ble lagt ut for salg i slutten av 2015. Eiendommen, som ble lagt ut med prislapp på 9,9 millioner kroner, er utstyrt med egen stall, ridehall, pub og mekanisk verksted.

- Det er litt usikkert om boligannonsen er mest sett på Finn noensinne, men i 2015 ble den alle fall mest sett med over 400.000 visninger, forteller mekler Frank Fylling i MNEF Notar.

- Som ventet

- Det var som ventet, med det kresne publikummet vi siktet på. Det var sannsynlig å få en kjøper som ikke kommer fra distriktet, noe det også ble. Det er mange ting å forholde seg til med en slik eiendom og det blir da en lengre prosess. Kjøperen har vi hatt dialog med over lenger tid.

- Vi hadde flere interessenter og budgivere, men det blir ikke en budrunde som tar av over kort tid. Det er mange elementer i budene som må forhandles og da blir det en lengre prosess.

Fylling kan ikke si hvem som har kjøpt ranchen på Vikebukt, men røper at det er tilflyttere som ikke kommer fra distriktet. Han vil heller ikke si hva eiendommen ble solgt for.

- Både selger og ny eier er godt fornøyd.