Full storm langs kysten

Det er meldt uvær og kraftig vind i Molde og omegn i ettermiddag, og nordvestlig full storm langs kysten.
Nyheter

Det ble alt annet enn en rolig og fredfull 1.juledag i Molde og omegn. I hvert falll værmessig.

Vind, torden og snø.

Vakthavende meteorolog hos meteorologisk institutt forteller at det blåser nordvestlig full storm langs kysten, og at det kan bli bygevær og utrygt for torden i løpet av dagen. Det meldes også om snø i lavlandet.

Måtte sette sjøbein

Sjøen blåste inn på land ved parkeringsplassen på Rema 1000 i Julsundvegen, hvor flere skuelystne vær-entusiaster hadde samlet seg for å forevige julestormen 2015. Det ristet godt i bilen, og en måtte sette sjøbein for ikke å blåse på havet hvis man var en av de modige som våget seg ut av bilen.

Minke i kveld

Stormen vil dreie vestover, og trenge lenger inn i landet i løpet av dagen. Det meldes også om mye vind i fjellet. I vårt område vil stormen minke av i kveld, og gå over til ordvest liten kuling i natt. I morgen, 2.juledag, vil det bli frisk bris. 

Det er ikke opplyst endringer i fergeruta Molde - Vestnes. Fergeruta Småge-Orta-Sandøya-Finnøya- Ona er innstilt som normalt 1.juledag.