Andre hotellgjester klaget på høylydt sex inne på dametoalettet. Da vakta på hotellet ba paret avslutte det de holdt på med der inne, nektet de å åpne døra. Vakta låste seg inn, og da klikket det for sunndalingen i 30-åra.

Det er Aura Avis som først skriver om hendelsen på Sunndalsøra hotell.

Nordmøre tingrett har dømt mannen - en sunndaling i 30-åra, til fengsel i 45 dager for det som skjedde etter at sex-akten ble avbrutt på dametoalettet en lørdagskveld.

Trusler om våpen

Sunndalingen var svært sint da døra ble åpnet. Han spurte vakta om han var glad i livet. Han sa at han visste hvor vakta bodde, og at han skulle hente våpen og komme hjem til ham.

Vakta fortalte i retten at han opplevde trusselen som ubehagelig. Han ba mannen forlate hotellet. Så lett var det imidlertid ikke å roe ned mannen. Han havnet i basketak med vakta og slo ham to ganger med knyttneven i tinningen.

Gikk gjennom ruta

Med i tiltalen var også at tiltalte kom i klammeri med en annen vakt - et basketak som endte med at de begge gikk gjennom ei glassrute i hotellets inngangsparti. Både vakta og den sinte sunndalingen måtte behandles for kuttskader. På dette punktet ble mannen frikjent.

Men truslene og voldsutøvelsen mot den andre vakta holdt i massevis for retten som dømte ham til ubetinget fengselsstraff i 45 dager.