Palestinere drept i forsøk på å krysse grensen fra Gaza til Israel

Israelske soldater drepte tre palestinere som forsøkte å ta seg ulovlig inn i Israel fra Gazastripen, opplyser den israelske hæren søndag.
Utenriks

– Fire palestinere forsøkte å infiltrere Israel ved å bryte seg gjennom sikkerhetsgjerdet. Soldater ankom stedet og skjøt mot terroristene. Som et følge av det ble tre av dem drept, heter det i en uttalelse fra den israelske hæren (IDF).

Palestinske helsemyndigheter på Gazastripen bekrefter at tre ble drept, men hadde søndag ettermiddag identifisert kun to av dem.

Tidligere søndag bombet israelske kampfly mål på Gazastripen, som svar på at palestinske demonstranter har forsøkt å sende brennende drager over grensen. Brennende drager fra Gazastripen har utløst minst 15 mindre branner i israelske åkre de siste ukene.

(©NTB)