Palestinske kilder: 13-åring drept i flyktningleir

Ramallah (NTB-AFP): En 13 år gammel gutt er drept av israelske soldater i en flyktningleir nær Betlehem, ifølge palestinsk politi og helsepersonell.
Utenriks

Gutten ble truffet av skudd i brystet og ble drept i forbindelse med sammenstøt mellom palestinere og israelske soldater, opplyser kildene.

Israels hær har ikke kommentert saken.

I morgentimene mandag døde en palestinsk 18-åring av skadene han fikk da han ble skutt i brystet av israelske soldater utenfor Tulkarem nord på Vestbredden søndag. En palestinsk 19-åring ble skutt og drept av israelsk politi i Jerusalem søndag, angivelig etter å ha angrepet en israelsk 16 år gammel gutt med kniv.

Siden lørdag har 456 palestinere blitt såret i sammenstøt med israelske styrker, ifølge hjelpeorganisasjonen Palestinsk Røde Halvmåne.

Siden torsdag har fire israelere blitt drept av palestinere. Et israelsk ektepar ble skutt og drept da de kjørte i en bil nær den jødiske bosettingen Itamar på Vestbredden torsdag. Parets fire barn var uskadd i baksetet. Lørdag kveld ble to israelske menn knivdrept av en palestinsk tenåring i gamlebyen i Jerusalem. Kona til den ene av mennene ble alvorlig skadd, og parets to år gamle barn ble lettere skadd. (©NTB)