VM-sølv til Tvinde/Mol i sandvolleyball

Myslowice (NTB): Lars Tvinde og Hendrik Mol ga de polske hjemmefavorittene kamp til siste poeng, men måtte nøye seg med sølv i U23-VM i sandvolleyball søndag.
Sport

Navnebrødrene Maciej Kosiak og Maciej Rudol halte i land seieren med 2-1 (25-23, 18-21, 15-12) i en kamp som varte i over en time. Selv om gullet glapp, har det norske paret all grunn til å være stolte av innsatsen.

– Selvfølgelig er det surt å tape finalen og VM-tittelen når vi først er så nær, men jeg kan ikke legge skjul på hvor stort det var å spille den siste kampen i VM, sa Tvinde etter finalen.

– Ressursene til landslaget er små, men i denne turneringen har vi hatt et solid team rundt oss. De har jobbet med analyse av motstandere, teknikk, coaching i kampsituasjoner, mentale forberedelser og ikke minst restitusjon og kosthold. Uten denne oppfølgingen ville vi aldri vært i finalen.

Tvinde/Mol hadde en tøff vei til semifinale med seier i to dramatiske maratonkamper lørdag, men søndag gjorde de kort prosess med de tyske tvillingene Bennet og David Poniewaz. Det ble norsk seier 2-0 (21-11, 21-15) i en kamp som varte bare 33 minutter.

Noen timer senere ble det ny maratonkamp, og da endte det med norsk tap. (©NTB)