Korona-avlyst skiskytterstart på Sjusjøen, leter etter ny arena

Norges Skiskytterforbund leter etter en alternativ åpningsarena til Sjusjøen for den planlagte sesongstarten 13.- 15. november.

Ryker hele den norske sesongstarten for Tiril Eckhoff og hennes lagkamerater? Foto: Carina Johansen / NTB 

Sport

I en pressemelding skriver forbundet at det ikke blir noe renn på Sjusjøen grunnet lokale myndigheters anbefaling om ikke å arrangere større arrangementer i Ringsaker.

Skiskytterforbundet forsøker å finne en alternativ arena.

– Viktigheten av å holde folk friske overgår alt annet i tiden vi er inne i nå. I lys av situasjonen vi er inne i og arbeidet for å redusere smittevernomfanget, har kommuneoverlegen i Ringsaker sammen med arrangør og rennlege, gjort en grundig vurdering og besluttet at det mest forsvarlige er å ikke slippe opp for et så stort idrettsarrangement i kommunen nå. Det stiller vi oss selvsagt bak, forteller president i Norges Skiskytterforbund, Arne Horten i pressemeldingen.

Norges Skiskytterforbund skriver at de forsøker å finne en alternativ arena med en annen lokal smittesituasjon, og som har mulighet til å arrangere skiskytternes sesongstart 13.- 15. november på en trygg og smittevernmessig forsvarlig måte.

(©NTB)