Fet fortsetter i Glimt permanent

Sondre Brunstad Fet blir værende i Bodø/Glimt i årene som kommer. Serielederen kjøper spilleren fri fra kontrakten med Aalesund.

Sondre Brunstad Fet skal spille i Bodø/Glimt også i sesongene som kommer. Foto: Annika Byrde / NTB 

Sport

Klubbene bekreftet tirsdag kveld at overgangen blir gjort permanent. Fet har skrevet under en avtale med Glimt som varer ut 2023-sesongen.

23-åringen kom til nordlandslaget på lån i mai. Den gang sikret Glimt seg en kjøpsopsjon.

– Det er ikke alltid lett å skulle signere for en klubb, men sånn som situasjonen har blitt, ble det likevel et lett valg. Jeg trives i klubben, både på og utenfor banen. Jeg ble fra første stund tatt godt imot av spillergruppen, trenere og folk i byen, sier Fet til glimt.no.

Midtbanespilleren står med 19 kamper og tre mål for Bodø/Glimt, som topper Eliteserien hele 16 poeng foran toer Molde når åtte runder gjenstår.

Fet har vært under kontrakt med Aalesund siden 2014.

– Det er selvfølgelig trist å forlate AaFK, som jeg har vært en del av i mange år. Samtidig er dette et riktig steg for min del. Bodø/Glimt har bygget et solid fundament, og jeg har fått utvikle meg i en spesifikk rolle som jeg trives i, sier han til Aalesunds nettsider.

(©NTB)