Vipers klarte bare uavgjort mot Esbjerg i mesterligaen

Med kun få minutter igjen av kampen ledet Vipers Kristiansand mot Esbjerg. Likevel måtte de nøye seg med poengdeling etter 27-27 i søndagens mesterligaoppgjør.

Emilie Hegh Arntzen og Vipers klarte ikke å vinne i Danmark. Foto: John Randeris/Scanpix Ritzau / NTB 

Sport

Det florerte av norske landslagsspillere på parketten i Danmark. Esbjerg stilte med sju og Vipers fire. Begge lagene ledet ved flere anledninger i en kamp som svingte – og til slutt endte 27-27.

Med søndagens seier troner Vipers på topp i Gruppe A med sine sju poeng i håndballens mesterliga, på bedre målforskjell enn Rostov-Don etter fire spilte kamper.

Danskene tok ledelsen, og utover i første omgang fulgte lagene hverandre tett som hagl, etter at Vipers hadde hentet inn Esbjergs tidligere tremålsledelse.

Da lagene gikk til pause var stillingen 12-12. Etter pause kom sørlendingene mye bedre med, og ledet med to mål ved flere anledninger.

Men lykken snudde. Anført av en glitrende Kristine Breistøl ledet danskene igjen med tre mål da det gjensto ett kvarter.

Vipers spilte seg til flere gode muligheter mot slutten av kampen, men Rikke Vestergaard Poulsen i Esbjerg-buret sto som en vegg. Linn Jørum Sulland, som ble toppscorer for Vipers, klarte imidlertid å snu til ledelse igjen, men Esbjerg gjorde nok til å berge uavgjort.

Stillingen ble 27-27.

Neste kamp i mesterligaen for Vipers er borte mot Rostov-Don neste lørdag.

(©NTB)