Elabdellaoui bekrefter at han forlater Olympiakos: – De siste årene har vært et eventyr

I et innlegg på Instagram bekrefter landslagskaptein Omar Elabdellaoui at han er ferdig i den greske storklubben Olympiakos.

Kampen mot Wolverhampton torsdag ble nordmannens siste i Olympiakos-drakt. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix 

Sport

«Nå er tida inne for å skille lag, og jeg skriver dette med tårer i øynene. Ord kan ikke beskrive hvor privilegert jeg har vært som har fått spille og være kaptein for dette laget», skriver Elabdellaoui på Instagram, før han fortsetter:

«De siste seks årene har vært et eventyr. Og jeg kommer til å minnes alt jeg har opplevd».

Hans siste kamp ble i 0-1-tapet for Wolverhampton torsdag. Han var kaptein og spilte samtlige 90 minutter i europaligaexiten.

Nordmannen har blitt ryktet til en overgang til Galatasaray i lengre tid, både av greske og tyrkiske medier, men det er enda ikke klart hvor høyrebacken kommer til å spille neste sesong.

Det blir i alle fall ikke i Olympiakos, klubben 28-åringen har vært i siden 2014. I 2017 var han utlånt til Hull, der det bare ble åtte kamper.

De siste sesongene har han gradvis blitt en viktigere spiller i Olympiakos og hjalp den greske storklubben til seriegull som lagets kaptein, i sesongen som endte med tap mot Wolverhampton torsdag.


(©NTB)