Uklar TV-framtid for Serie A i Norge

Serie A-rettighetene er i spill. Det er ikke klart om MTG (Viasat) fortsetter å sende italiensk fotball på norske TV-skjermer.

Det er uklart om Juventus, her ved Gonzalo Higuaín, og de andre italienske storlagene fortsatt blir å se på norske TV-kanaler. Foto: Alessandro Di Marco / ANSA / AP / NTB scanpix 

Sport

– Sportsrettigheter er alltid i spill, og vi er selvsagt interesserte i å ha et best mulig sportstilbud på våre kanaler til enhver tid. Utover det har det ikke hensikt i å spekulere i mulige rettigheter før vi faktisk har dem, sier sportssjef i MTG Norge, Anne Tufte, til CalcioNorge.

Ifølge nettstedet er det fullt TV-kaos i Italia etter at spanske MediePro stakk av med rettighetene for perioden 2018-2021.

Sky Italia og Premium Sport har anket beslutningen fra Lega Serie A og Italias fotballforbund. De liker ikke prosessen med salget av de attraktive rettighetene.

Kaoset kan også skape utfordringer for interessenter utenfor Italia, men Tufte bekrefter overfor CalcioNorge at Viasat er interessert i å se vise Serie A fram til 2021.

(©NTB)