Tre norske greide cuten på europatouren golf

Eirik Tage Johansen, Jarand Arnøy og Kristian Krogh Johannessen greide alle cuten halvveis og er klare for helgens avslutning på europatouren golf i Østerrike.
Sport

Johansen og Arnøy har gjort det best av de norske og er på delt 13.-plass i Shot Clock Masters i Atzenbrugg utenfor Wien. Spillerne har en ekstra utfordring ved at de har svært begrenset tid for hvert slag.

Arnøy brukte 68 slag fredag, Johansen 69. Begge er fire under par totalt.

Johannessen er på delt 54.-plass ett slag over par. Han trengte 74 slag fredag.

Rema-arving Kristoffer Reitan, som nylig kvalifiserte seg til US Open, lå best an av de norske etter første dag. Han var også beste amatør etter at en 70-runde ga ham delt 24.-plass. Fredag ble det vanskeligere, og han falt til delt 80.-plass med sin 78-runde. Det holdt ikke til å få spille videre i helgen.

Mikko Korhonen fra Finland leder turneringen etter to runder. Han fulgte opp torsdagens 68-runde med en 67-runde og er ni slag under par. Ett slag bak følger engelske Steve Webster og sørafrikanske Justin Walters.

Turneringen avsluttes søndag.

(©NTB)