Ingvild Stensland ny toppspillerutvikler for Stabæks kvinner

Ingvild Stensland er ansatt som toppspillerutvikler på kvinnesiden i Stabæk Fotball.

Ingvild Stensland er tilbake i Stabæk, som toppspillerutvikler for kvinnene. Foto: Berit Roald / NTB scanpix 

Sport

– Det er alltid gøy å komme tilbake til en klubb man har gode minner fra, sier Stensland til Stabæks nettside etter å ha returnert til Stabæk, denne gangen for å jobbe med topputvikling.

– Det er noe som ligger mitt hjerte nær. Å jobbe med unge jenter som har ambisjoner om å spille både på toppserielaget her og eventuelt på landslaget etter hvert. Det gleder jeg meg veldig til, sier Stensland som fikk 115 kamper for det norske landslaget i fotball før hun ga seg i 2016.

Stensland skal også ha spillerne noe på dagtid hos NTG (Norsk Toppidrettsgymnas) noe som gjør at hun kan følge spillerne også på skolen og ikke bare på treningene.

– Det er en fordel både for dem og for meg, at vi får knyttet så tette forhold. Jeg får sett dem i skolehverdagen, jeg får fulgt dem hele tiden. Jeg blir sånn 24-timers utøver og 24-timers topputvikler. Det er veldig viktig, sier hun.

Foruten kamper for Stabæk spilte Stensland for Göteborg, Lyon, Kolbotn, Athene Moss og Donn.

(©NTB)