Mann stukket ned i Oslo – mann pågrepet

Oslo (NTB): En mann med stikkskader ble mandag kveld funnet liggende i en bakgård i Sandakerveien i Oslo. En mistenkt ble pågrepet kort tid etter.

Politiet på stedet der en mann med stikkskader ble funnet liggende på gaten på Sandaker i Oslo mandag kveld. Foto: Henrik Skolt / NTB scanpix 

Innenriks

– Vi er usikre på om det er en kniv som er brukt, men det er et stikkvåpen. Vi fikk melding om hendelsen klokken 20.23, forteller operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Den skadde mannen, som er i begynnelsen av 30-årene, er sendt til Ullevål sykehus. Skadeomfanget er ikke avklart, men politiet tror det dreier seg om alvorlige skader.

Politiet lette etter en gjerningsmann i 30-årene og fant ham like etter klokken 21.

– Vitneobservasjoner og godt arbeid fra patruljen på stedet gjorde at vi kunne pågripe den mistenkte relativt raskt i en leilighet i nærheten. Han er i midten av 30-årene, forteller operasjonslederen.

Om det er noen forbindelse mellom gjerningsmann og offer i saken, er ikke kjent. Politiet er også usikre på om åstedet for ugjerningen er samme sted som der mannen ble funnet. (©NTB)