Leserinnlegg:

Refleksjoner om kuttene

Faksimile: Romsdals Budstikke 06. november 2019 

Leserinnlegg

Kveldens refleksjon, etter å ha lest kuttforslagene som Rådmann Guttelvik har lagt frem –Dette kan bli konsekvensene etter en storsatsing innen samferdsel i Fylket, til enkelte av fylkespolitikerne. En veldig trist utvikling og i en helt feil retning. Forstår at pengene må komme fra en plass om økonomien skal bedres betraktelig, men dette rammer de svakeste i samfunnet.

–Kutt i utdanningstilbudet og div.yrkeslinjer i Fylket: for ungdommene med lavest standpunktkarakter, blir det vanskeligere å komme inn på førstevalget i VGS. Gir ekstra karakterpress i skolen?! Kommer flere til å falle utenfor/droppe ut av skolen? Trodde ungdommene i byen/bygda eller Fylket vårt skulle være vår fremtid på mange måter og da tenker jeg også på fraflytting.?!!

Fylket vil si opp avtalen med Tøndergård Skole. Hva med livskvalitet til brukerne og pårørende i dette tilfellet? -

Ferge/busstilbudet (kollektivtilbudet) blir endel dyrere og dårligere. Hvorfor blir vi da (som tidligere ) oppfordret til å bruke kollektivtilbudet, samt miljømessig sett? -

5 tannlegekontor i distriktene foreslås kuttet. Det må vel da også gå utover næringslivet på en måte. Bor en da i distriktet, har tannhelseproblem, må ofte benytte seg av tannhelsetjenesten og reisetiden blir lenger, går det jo utover fravær på jobb/skole?!

Mvh aktiv lokalpolitiker Ingrid Kruse Fevåg

--------

Vil du skrive i På tråden? Legg inn ditt korte innlegg her!

Vil du skrive leserinnlegg? Skriv inn ditt innlegg her!

Her finner du meningsstoffet i Nordvest debatt - Rbnetts nye meningsportal