LESERINNLEGG

Møreaksen er motsetningen til Greta Thunberg-bevegelsen!

Vi i SV gleder oss over gode meningsmålinger i fylket samtidig som folket er enig med SV om at Møreaksen må forbli en plan liggende i skuffen og intet mer.
Leserinnlegg

Geir Lien i Sp truer med at dersom det ikke blir Møreakse nå, blir det ferje til evig tid. Det kan i beste fall karakteriseres som navlebeskuende å tro at verden ikke går videre. Men de neste 10 eller 20 årene vil vi se en forrykende teknologiutvikling i transportsektoren. Da kan vi ikke bygge med løsninger fra forrige ti-år! Ungdommene og stadig flere voksne ber oss tenke nytt, spesielt med tanke på klima!


Fersk meningsmåling om framtidig kryssing av Romsdalsfjorden

Flere vil ha fortsatt ferje over fjorden

Oppslutningen om Møreaksen synker. Stadig flere vil ha fortsatt ferje med forbedret tilbud over Romsdalsfjorden, spesielt de som bor i Romsdal.


Folket ønsker ikke en guffen, undersjøisk tunnel. Næringslivet med NLF og transportbransjen i spissen ønsker ikke drivstoffslurpende og potensielt farlige tunnelløsninger. En stadig mer klimabevisst velgermasse gir sine stemmer til f.Eks SV, Rødt og MDG fordi vi evner å se en lys fremtid hvis vi handler NÅ!

Gjennom vedtak sist gjort i kommunestyret i Molde innser alle (bortsett fra Frp) at vi må lage miljøregnskap for alle nye investeringer for å se hvordan vi kutter best mulig i utslipp. Og landets bompengeopprør viser at nok er nok. Dyre samferdselsløsninger gir folket, næringslivet og samfunnet ei regning vi ikke er villig eller i stand til å betale!

Her trengs det vedtak om en samferdselsløsning for de mange og ikke for de få.


Kim Thoresen-Vestre

Ordførerkandidat, Molde SV

3.kandidat for Møre og Romsdal SV

Fylkesleder for Møre og Romsdal SV

--------

Mener de svakeste i samfunnet har blitt ei melkeku for kommunen

Familiene og vergene til psykisk utviklingshemmede reagerer på Molde kommunes prispolitikk.

 

Verge: – Husleien er rett og slett for høy

Advokat og verge sier flere må ha bistand fra Nav for å ha råd til å leie kommunale boliger i Molde.


Vil du skrive i På tråden? Legg inn ditt korte innlegg her!

Vil du skrive leserinnlegg? Skriv inn ditt innlegg her!

Her finner du meningsstoffet i Nordvest debatt - Rbnetts nye meningsporta