LESERINNLEGG

Nå trenger du en lang, rolig ferie, Frank Sve

Torgeir Dahl (H) og Frank Sve (Frp). Bildet er tatt tidligere i år.  Foto: Bjørn Brunvoll

Leserinnlegg

Kjære Frank. Jeg skjønner at det har vært et tøft politisk halvår. Det er krevende å stadig ta noe posisjoner i saker og bli konfrontert med tidligere utsagn. Og når «klokkeklare» argumenter i en sak blir underkjent og bagatellisert i andre tilsvarende saker, må det bli slitsomt. Samtidig skal budskapene tilpasses de ulike fogderiene. Og på toppen av alt dette skal andre politikere bli konfrontert og æreskjelt på det groveste.

Denne gangen var det min tur, men bare for noen dager siden truet Frank Sve med mistillitsforslag mot fylkesrådmann Ottar Brage Guttelvik og beskylte han blant annet for bløff. Så går lufta litt ut av ballongen til Frank, og mistilliten kommer kanskje i oktobertinget.

Normalt greier vi politikere å skille sak og person. Vi kan være rykende uenige, men respekterer hverandre. Frank Sve praktiserer helt andre spilleregler. Her inngår utskjelling, stigmatisering, grov kjeft, trusler, latterliggjøring og deretter en god porsjon smisk.

I leserinnlegget refererer Frank Sve til at jeg har ringt rundt til fremtredende personer i Frp og lurer på hva han holder på med. Jeg kan forsikre at jeg ikke har tatt meg tid til slike ringerunder. For å bruke ett av Franks favorittuttrykk: Dette er rein bløff og greinalaust.

God ferie Frank!

Torgeir Dahl, Høyre

 

--------

Vil du skrive i På tråden? Legg inn ditt korte innlegg her!

Vil du skrive leserinnlegg? Skriv inn ditt innlegg her!

Her finner du meningsstoffet i Nordvest debatt - Rbnetts nye meningsportal

Følg Nordvest Debatt på Twitter

Følg Nordvest Debatt på Facebook