KOMMENTAR

Fullstendig sprik om hvem som kan styre Møre og Romsdal: Tidenes hestehandel i vente

Politiske motspillere kan bli bestevenner. Kampen om å få styre Møre og Romsdal er nå jevnere enn noen gang. Høyre, Fremskrittspartiet, Senterpartiet og Arbeiderpartiet er omtrent jamnstore, men de klarer ikke å få fylkesordføreren uten småpartienes hjelp. Kan Miljøpartiet De Grønne bli jokeren?

Jamnstore: Tove-Lise Torve (t.v.) i Ap og Kristin Sørheim (Sp) er omtrent jamnstore, men de klarer ikke å få fylkesordføreren uten småpartienes hjelp, skriver Richard Nergaard.  Foto: Richard Nergaard

Kommentar

Velkommen til et politisk Møre og Romsdal som spriker i alle retninger! Dagens ferske meningsmåling fra Respons viser med all tydelighet at vi står midt oppi en thriller av en valgkamp. Ingen retning peker seg tydeligst ut, ingen klikkdannelser er hogget i stein, ingen vet hvem som blir fylkesordfører de neste fire åra.