Alle vil ha undersjøisk tunnel!

Meninger

Plutselig vil alle ha undersjøisk tunnel. Plutselig har alle innsett at undersjøisk tunnel er mye billigere enn broer.

I forrige uke skrev f.eks. Frank Sve (FrP) at undersjøisk tunnel på Møreaksen var brannfarlig og langt dyrere enn broer på Romsdalsaksen. Denne uken vil Frank Sve (FrP) anmelde Statens vegvesen til Riksrevisjonen fordi de ikke har utredet undersjøisk tunnel også for Romsdalsaksen.

I løpet av en eneste helg har noen medieoppslag kurert all tunnelangst. Det eneste som skulle til var å påpeke at undersjøisk tunnel kunne vært utredet grundigere på Romsdalsaksen.

Nå er det ikke lenger brannfarlig med undersjøiske tunneler. Nå er det ikke lenger fare for jordskjelv i Romsdalsfjorden. Nå er det ikke lenger miljøfiendtlig med undersjøisk tunnel. Nå er det ikke lenger viktig med oversjøisk panoramavei. Nå er det ikke mørkt og trist med tunnel. Det eneste som nå er viktig for motstanderne av Møreaksen er å få utredet enda en undersjøisk tunnel.

Nå er det ingen som lenger tror at broene på Romsdalsaksen er billigst. Nå vet alle at undersjøisk tunnel er det billigste.

Det er all grunn til å rette en stor takk til bidragsyterne for dette mesterstykket i å omvende innbitte tunnelmotstandere til tunnelforkjempere i løpet av en helg.

Undersjøiske tunneler er fantastiske. Det vet vi alle nå.

Harald Espeland, daglig leder, Møreaksen AS


--------------------------

Vil du skrive i På tråden? Legg inn ditt korte innlegg her!

Vil du skrive leserinnlegg? Skriv inn ditt innlegg her!

Her finner du meningsstoffet i Nordvest debatt – Rbnetts nye meningsportal