LESERINNLEGG

Jakten på en rømningsveg

Svarer leder av hovedutvalget for teknisk, plan, næring og miljø: – At Grydeland tyr til påskenøtter og etter hvert påskekrim, og ber samtidig RBs redaktør skjerpe seg – forteller Moldes innbyggere hvilket febrilsk behov enkelte nå har for å finne rømningsveger, skriver Terje Heggem i dette innlegget.  Foto: Kristian Havnes Klemetzen

Meninger

Utvalgsleder Trygve Grydeland (TPNM) mener – i likhet med ordfører Torgeir Dahl – at Romsdals Budstikke nå må stoppe innlegg som ikke består syretesten (!?) og åpenbart er negativ til Høyres lokale ledelse i saken om innfartsveg i øst. Det er uvisst om det er ordførerens deltagelse i Politisk kvarter i NRK Radio for noen uker siden, som har skapt denne presse-etiske bråvåkning.
LESERINNLEGG:

Veien ut av NTP


Det er i hvert fall tydelig et stort behov hos sentrale aktører i saken å forklare hvorfor de har forsøkt å komme rundt et flertallsvedtak i Molde kommunestyre.


E39 gjennom Molde:

Politikerne trodde de gjorde historisk vedtak i kommunestyret. Fikk ingen betydning for arbeidet

Administrasjonen i Molde kommune lot ikke politikerne få vite noe om Vegvesenets synspunkt.Bypakke Molde ute av NTP: – Et stort tilbakeskritt

Molde-ordfører Torgeir Dahl har likevel ikke gitt opp kampen om statlige midler.


For å repetere noen enkle fakta for Grydeland:

  1. Han deltok selv på møtet 25. mai med SVV der det ble bestemt at SVV skulle sende et brev til Molde kommune ad pkt 7 i kommunestyrevedtaket. Han sier i ettertid at han ikke kjente til dette brevet!
  2. Gjennom møtet 25. mai der hele den politiske og administrative ledelse i Molde kommune deltok, ble Grydeland kjent med synspunktene til SVV og spørsmålet som ville komme i brevs form. Han engasjerte seg deretter ikke i saken!
  3. I fire måneder lot Grydeland være å informere sitt eget utvalg om SVVs syn. Molde kommunes svarbrev ble sendt i slutten av september.
  4. Grydeland mener nå (!) at brevene skulle vært oversendt utvalget. Men hvilken rolle hadde utvalgslederen selv i forhold til å påse dette?

Det er dette undertegnede kritiserer. At Grydeland tyr til påskenøtter og etter hvert påskekrim, og ber samtidig RBs redaktør skjerpe seg – forteller Moldes innbyggere hvilket febrilsk behov enkelte nå har for å finne rømningsveger. Dette er blitt for ubehagelig.


Går hardt ut mot politisk motstander: – Nå må folk begynne å puste med magen

Trygve Grydeland (H) mener Kim Thoresen-Vestre (SV) trår langt over streken i et Facebook-innlegg.Blir kritisert for Facebook-innlegg: – Angrep er tydeligvis det beste forsvar

Gruppeleder i SV Molde, Kim Thoresen-Vestre, står fast ved kritikken av administrasjonen og kommuneledelsen.
--------------------------

Vil du skrive i På tråden? Legg inn ditt korte innlegg her!

Vil du skrive leserinnlegg? Skriv inn ditt innlegg her!

Her finner du meningsstoffet i Nordvest debatt – Rbnetts nye meningsportal