LESERINNLEGG

Min frihet stopper når din starter...

VEGVALG FOR VEBLUNGSNES: – Stem etter din samvittighet og overbevisning, og absolutt ikke etter press fra ditt parti, skriver Mohsen Touihri i sitt innlegg til raumapolitikerne.  Foto: PER-KRISTIAN BRATTENG / ÅNDALSNES AVIS

Meninger

Ingen fortjener å få sin eiendom og sitt hjem ødelagt, ingen fortjener å få en voll av jord eller en høy støyskjerm, kun 5–10 meter fra sitt stuevindu, for at storsamfunnet skal kjøre noen få sekunder raskere på en strekning på 800 meter. Ved å gå inn for en «motorvei» på en så trang og kort strekning, vil gjøre alle til tapere. Det å resonnere frem med store teorier på en lokal smal vei, er kynisk og utsøkt.


– Den nye vegen vil ødelegge for alle oss som bor her

Innbyggere i Nukengata og Tuen mener alternativet som nå ligger på bordet er det verste av alle. – Vi ønsker at Veblungsnes skal fortsette å være en fin plass å vokse opp, mener de.

 

Spekulasjoner om at ikke å godkjenne en ny vei på Veblungsnes, vil/kan på sikt være til aber for handel på Øran eller for godstoget, er meningsløst. Den store faren for indre Romsdal er Møreaksen og intet annet.

Til deg Rauma-politiker, ved å stemme for alternativ 4, så vil du stemme for hele pakka. Denne pakken vil inneholde ødeleggelser, bom og en 80-sone midt i et boligfelt. Stem etter din samvittighet og overbevisning, og absolutt ikke etter press fra ditt parti. Prinsipper og prestisjer må legges bort. Vi er alle naboer og vi er kun vandrere i tid og sted, så la din frihet og min sameksistere …

Statens vegvesen har definert dette området som særdeles utfordrende. Vil da ikke å bygge i mange meter høyde med jord, sand og stein påvirke og destabilisere grunnen? Tenk over det.

Mohsen Touihri

----------------------

Vil du skrive i På tråden? Legg inn ditt korte innlegg her!

Vil du skrive leserinnlegg? Skriv inn ditt innlegg her!

Her finner du meningsstoffet i Nordvest debatt - Rbnetts nye meningsportal