Perlescoringer i veterankamp nummer 20

Det haglet med scoringer, og flere av dem var riktige perler. Akkurat slik det skal være når MFK-veteraner møtes til «jazzkamp» i festivaluka.

Mandagens spreke aktører: Stående fra venstre: Torleif Bergsås (manager begge lag), Daniel Berg Hestad, Børre Bjørsvik (overgang til blått lag før kampen), Tommy Eide Møster, Jan Arild Byttingsvik, Knut Lillebakk, Ole Bjørn Sundgot, Øyvind Hoås, Bjarte Skuseth, Stian Grønås, Walter Thomas, Mattias Moström og Inge Rekdal. Knestående fra venstre: Stig Monsen, Stein Olav Hestad, Bertil Stranden, Ole Jakob Strandhagen, Magne Hoseth, Erik Dørum og dommertrioen Henning Sunde, Terje Nakken og Arne Flemmen.   Foto: Jan H. Indbjør

Lokalsport

18 spillere meldte seg kampdyktige nok til å stille på banen denne ettermiddagen, de kvitterte med 17 scoringer til sammen på drøyt 50 minutters kamptid. Magne Hoseth scoret åtte av dem! På stillinga 11–6 til det blå MFK-laget lot dommer Terje Nakken seg overtale til å blåse av kampen. Litt før tida, men da hadde egentlig ikke spillerne mer å bevise.