Fortsetter samarbeidet med denne sponsoren: – Gir fantastiske muligheter

Sparebanken Møre har fornyet sin avtale med Molde Taekwon-Do Klubb som hovedsponsor. – Dette er en klubb i utvikling, sier banksjef Finn Tangen.

GIR MULIGHETER: Fra venstre: Siri Vaksvik (styret), Bente M. Hoflandsdal (styret), Finn Tangen (Banksjef, Sparebanken Møre), Torgeir Haukebø (styreleder), Roy Elnan (autorisert finansiell rådgiver, Sparebanken Møre), Selma Cowan (styret), Bjørn Ove Vikhagen (styret) og Kristine B. Berg (daglig leder) er glad over samarbeider med sponsor SBM. Nå håper de å kunne etablere seg i Aukra og se på mulighetene for aktiviteter i Elnesvågen.  

Lokalsport

– Denne avtalen gir klubben fantastiske muligheter til å tilby god trening til barn og unge i vår region, sier Torgeir Haukebø, styreleder i Molde Taekwon-Do Klubb.