Slik svarer Moe på Fagermos stikk: – Han klarer aldri å innrømme at vi er flinkere enn ham

Erling Moe (50) snakker om «godkaren» Dag-Eilev Fagermo (54) i Rbnetts podkast.
Lokalsport

Molde-treneren er gjest i denne ukas episode av podkasten RB-sporten. 50-åringen går inn i sin tredje strake sesong som hovedtrener i MFK, og Moe forteller om ståa i laget bare noen få dager før seriestart.

Han gir også et innblikk i klubbens tanker på overgangsmarkedet, som nå er åpent, samt om muligheten for å forlenge avtalen med profilene som er på utgående kontrakt i MFK.

Vålerengas trener Dag Eilev Fagermo og trener Erling Moe etter eliteseriekampen mellom Vålerenga og Molde på Intility Arena.   Foto: Terje Pedersen / NTB

Du kan også høre hva Molde-treneren svarer på mandagens kommentarer fra Dag-Eilev Fagermo. Vålerenga-treneren har flere ganger de siste åra sendt stikk i retning Molde. Mandag sa han følgende til NTB:

– Molde har muskler til å gjøre det de vil. De må kanskje kjøpe en spiss, og det gjør de sikkert, sa Fagermo.

– Det er ikke de samme naturlige forutsetningene i Molde som det er i Oslo. Det som gjør at Molde er der de er, er stabilt stor overføring (fra Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten) over tid. Og så har Molde vært flinke innenfor de rammene de har, sa han.

Erling Moe svarer slik når han får høre kommentarene:

– Han klarer aldri å innrømme at vi er flinkere enn ham. Sånn er det bare, sier Moe om «godkaren» Fagermo.

– Jeg tror han bare må jobbe med kvaliteten i det han gjør, så kanskje han kommer dit vi er.

Du kan høre hele svaret fra Erling Moe i podkasten RB-sporten.

Panelet i denne episoden består ellers i tillegg av Ole Bjørner Loe Welde, Pernille Huseby og Martin Brøste. Podkastepisoden kan du høre øverst i denne saka eller der du vanligvis lytter til podkast.

PS: RB-sporten er ute med nok en episode før seriestart, som publiseres mot slutten av uka.